Zvěřinová paštika
Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným chlebem a nakládanými okurkami. Pro odvážnější jsou chilli papričky skvělou alternativou k okurkám. Pak už jen silnější pivo a všichni si přijdou na své.
Země původu: Česká republika
Složení: zvěřinové maso 21 %, sádlo 20 %, krůtí játra 19 %, máslo 10 %, uzená slanina 6 %, vývar 4 %, gin, jalovec, rozmarýn, sůl, pepř, citronová kůra, koření
Alergeny:
Mléčné produkty
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čerstvé paštiky |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář