Tete de Moine je švýcarský bezlaktózový sýr z nepasterizovaného kravského mléka. Velmi často se mu také říká Mnichova hlava. Tete de Moine, které zraje...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí.
Doba zrání: 2-3 měsíce.
Země...
Naší chloubou je tento polotvrdý sýr s oky (ementálského typu), zrající ve vosku. Má typickou nasládlou oříškovou chuť, a je držitel ocenění Kraje Přemysla Oráče 2016.
Země...
Pastrami je to nejlepší mezi hovězími šunkami. Pastrami můžete přidat do zapečených sendvičů nebo podávat nakrájené na tenké plátky s čerstvým pečivem a křenem. Pivo i víno jsou...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
13356
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.