Jura, to je oblast v horách na hranicích mezi Francií a Švýcarskem. Přesně zde, v krásném horském prostředí vzniká sýr Raclette du Jura. Dopřejte si tento aromatický sýr u vás...
Mini gouda je lahodně smetanový tvrdý sýr vyráběný již po staletí tradičním nizozemským způsobem. Mléko pochází od místních krav, které farmáři zpracovávají především do...
Bresaola se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Sušení a zrání dodává na intenzitě chuti i aroma. Velmi dobře chutná CARPACCIO z...
Pečená krůtí prsa Il Nazionale jsou vynikající pochoutkou. Používá se pouze krůtí maso z italského dodavatelského řetězce. Díky pečlivému výběru masa a pomalému zpracování...
12036
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.