Sušený tyrolský speck

Neohodnoceno

Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském vzduchu. Speck lze přidat do knedlíků, těstovin nebo podávat jen s pečivem a červeným vínem.

  • Doba zrání: 5 měsíců
  • Země původu: Itálie
Dostupnost Skladem
Kód: 12418
69 Kč 690 Kč / 1 kg
Sušený tyrolský speck
Neohodnoceno

Složení: 

Čerstvé vepřové maso, sůl, koření, přírodní aroma. Antioxidanty: kyselina askorbová, konzervanty: dusitan sodný, přírodní kouřové aroma, bez lepku a bez laktózy, Antioxidanty: E301.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota na 100g 1080kj/259kcal

Tuky: 17 g,

Sacharidy: 0,5 g,

Bílkoviny: 26 g,

Sůl: 4,5 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky, prosciutta a salámy
Váha jednoho kusu: cca 100g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sušená klobása s rumem Don Papa cca 200 g
124 Kč

Sušená klobása s intenzivní chutí. Spojení kvalitního rumu a prvotřídního masa přímo vybízí, aby člověk sáhl i po láhvi dobrého vína. Tato kombinace by neměla chybět na žádné...

13871
Sušená klobása s pepřem cca 200 g
124 Kč

Výtečná klobása s pepřem od Andreje Tlustého. Výběrové maso, slanina, sůl a celý pepř. Výsledkem je zajímavá klobása, kde se na konci pěkně projeví chuť...

13154
Sušená klobáska klasika
130 Kč

Klobásky jsou z 70% – 98% vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa. Země původu: Francie   

10512