Mortadella Bologna s pistácií z regionu Emilia-Romagna. Salám je vyráběn podle pravidel ochranného označení IGP, které zahrnuje pečlivý výběr italského masa. Pro získání té...
Salame Dolce Magro je vyroben výhradně z nejlibovějších kusů čerstvého vepřového masa. Salám je nízkotučný, dobře stravitelný a má lahodnou intenzivní chuť. Salám nejvyšší...
Salame Golfetta se vyrábí výhradně z vepřového masa italských plemen. Díky vybranému koření má intenzivní charakteristickou chuť, která nejlépe vynikne na talíři s čerstvým...
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
Salame Levonetto Amabile je italská specialita z vepřového masa. Svým vzhledem patří spíše mezi ty menší, což mu neubírá na kráse ani na chuti. Je cítit jemně po pepři a...
Salame Levonetto Paesano to je jemný italský salám z kvalitního vepřového masa. Chuť salámu je obohacena o pepř, který dodává na intenzitě i aroma. Vychutnat si ho lze i v...
Lanýžový salám Levonetto Tartufo je klasický italský salám s hrubozrnností vyrobený v Itálii z čistého italského vepřového masa. Černý lanýž dodává salámu jeho exkluzivní jemnou...