Pecorino Moliterno al Tartufo
Pecorino Moliterno al Tartufo je delikátní sýr, do kterého se během doby zrání přidává černá lanýžová pasta. Získává nezaměnitelnou lanýžovou chuť a výrazné aroma.V roce 2016 získal dokonce zlatou medaili na World Cheese Award. Moliterno se hodí k aromatickým, kořenitým a květinovým bílým vínům. Skvěle chutná s chlebem i s masem.
- Doba zrání: 5-8 měsíců
- Země původu: Itálie
2,0
1 hodnocení
Složení: pasterizované ovčí mléko, syřidlo, lanýž, sůl, kyselina mléčná
Výživové údaje na 100 g:
Energetická výživová hodnota: 1334 kJ / 319 kcal
Tuky: 23 g
Sacharidy: 1,8 g
Bílkoviny: 26,1 g
Alergeny:
Mléko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry a chlazené výrobky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář