Novinky
Nejprodávanější
Výpis produktů

Zelené olivy s peckou a chilli – pikantní delikatesa pro milovníky výrazných chutí Objev dokonalou rovnováhu mezi svěžestí zelených oliv a pikantností chilli papriček. Tyto...

Zelené olivy s peckou a oreganem – chuť Středomoří v každém soustu Dopřej si autentickou chuť slunného Středomoří! Zelené olivy s peckou a oreganem spojují svěží, lehce slanou...

Pecorino Primosale Regnoni je tradiční sicilský sýr z čistého ovčího mléka, který se vyrábí podle původních receptur rodiny Regnoni. Název “Primosale” doslova znamená „první...

Zelené olivy plněné česnekem s oreganem a chilli – výrazná, pikantní a voňavá delikatesa pro milovníky Středomoří. Spojení, které probudí všechny smysly! Zelené olivy plněné...

Podzimní a halloweenské perníčky – ručně vyráběné s láskou a kapkou kouzel Přivítej podzim s vůní skořice, medu a karamelu! Ručně vyráběné perníčky v halloweenském a podzimním...

Banana bread- sladký chlebíček připomínající chutí bábovku, bezlepkový, bez cukru, veganský. Z banánů, datlí a jablíček. Skvělý pro děti, pro sportovce, na svačinu nebo ke...

Nadýchaný perník se švestkovými povidly a plátky mandlí. Z přirozeně bezlepkových surovin, slazený švestkami a datlemi, bez přidaného cukru, ve veganské receptuře,...

Slané cizrnové krekry ve tvaru knoflíků (italsky bottone). Jsou bezlepkové a obsahují 60 procent cizrnové mouky. Navíc jsou díky cizrně bohaté na vlákninu a rostlinné bílkoviny,...

Objev intensitu a tradici s „Formaggio Campolessi Pezzetta“ – sýr, který reprezentuje srdce a chuť severní Itálie. Každý kousek je vyráběn poctivě, ručně, z mléka od krav...

Sýr Piave Mezzano DOP pochází z provincie Belluno v regionu Veneto, Itálie. Je to sýr s chráněným označením původu (DOP), vyráběný výhradně z kravského mléka z této oblasti,...

Coppa z Baskicka je tradiční francouzská specialita vyráběná z kvalitní vepřové krkovice, která se pečlivě nasolí, ochutí směsí bylin a koření a následně pomalu suší několik...

Objev chuť pravé Itálie! Fontina D.O.P. je tradiční horský sýr z údolí Valle d’Aosta, vyráběný výhradně z čerstvého plnotučného kravského mléka z alpských pastvin. Tento sýr...

Francouzský pršut je delikatesa s dlouhou tradicí, vyráběná z pečlivě vybraných kusů vepřové kýty. Maso se nejprve nasolí mořskou solí, poté se nechá pomalu zrát a sušit v...

Jemný kozí sýr s nádechem italských hor. Montecapra Toma di Capra je řemeslně vyráběný sýr z čistého kozího mléka, který pochází z italských horských oblastí. Tento sýr se...

Mandle pražené uzené Valencia Objevte jedinečné kouzlo španělských pražených mandlí z Valencie – oblasti, kde se pěstují ty nejlahodnější...