Miláno z Pršutérie
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější zrnitá červenobílá mozaika, která je pro tento uzenářský produkt typická. Poté zraje 8 až 9 týdnů v závislosti na průměru salámu. Má jemnou kořenitou chuť a přirozenou harmonickou vůni.
Je vhodný na předkrmový talíř a nejlepší v kombinaci pouze s pečivem. Jeho aroma se před podáváním nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Po rozbalení skladujte salámek v chladném prostředí.
Země původu: Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky, prosciutta a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář