Rillety jsou na půl cesty mezi paštikou a pyré z tučného vepřového masa. Mají hrubější texturu a patří na chleba nebo toasty. Specialita z regionu Loiry ve Francii oslní každého...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Perfektně...
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla ta...
Malé velikostí, velké chutí. Tyto Auvernou mini salámky jsou k dispozici v ideální velikosti. Tyto lahodné jemně kořeněné sušené klobásy se snadno vejdou do kapsy, kabelky nebo...
Probuďte své chuťové buňky s těmito pikantními mini tyčinkami Auvernou! Mohou pochlubit silnou chutí a chutné a křupavé struktuře.
Jaké je jejich tajemství? Jedinečná...