POZOR, doručení do Vánoc přes Zásilkovnu garantujeme u objednávek přijatých do 15.12., přes Messenger do 13.12. do 15h. Objednávky po tomto datu budeme rovněž přijímat a expedovat, ale nebudeme u nich garantovat doručení do Vánoc.
Osobní vyzvednutí v obchodě je možné do 19.12., a to u objednávek přijatých nejpozději do 21.12.
Doba pro vyřízení a odeslání objednávek přepravní společností se v předvánočním období může o jeden den prodloužit.
Při osobním odběru v obchodě budou vaše objednávky připraveny nejdříve za 2 dny od jejich přijetí, případně v termínu, který si sami zvolíte.
Děkujeme a přejeme krásné Vánoce :-)
Kvalitní výběrové maso, slanina, sůl a sladká maďarská paprika. Nic víc není potřeba.
Trvanlivý fermentovaný tepelně neopracovaný výrobek od Andreje Tlustého z Lednice. ...
Výtečná klobása s pepřem od Andreje Tlustého. Výběrové maso, slanina, sůl a celý pepř. Výsledkem je zajímavá klobása, kde se na konci pěkně projeví chuť...
Maso pro tato delikátní klobásy je vybíráno velmi pečlivě. Doba sušení je přísně dodržována a přidané suroviny, jako například Parmazán, jsou pouze originál -...
Lanýže do této výtečné klobásy se posílají přímo z Chorvatska. Velmi vyvážená chuť lanýžů a masa, tato klobása patří mezi nejlepší, nejchutnější a nejprodávanější od manželů...
Čoríízo je salámová podkovka z vepřového masa. Připravuje se podle tradiční španělské receptury. Obsahuje 95% masa. Salám Čoríízo potěší každého, kdo si rád pochutná na...
JÉÉGR je kvalitní zvěřinová klobása s podílem vepřového masa. Zvěřina pochází výhradně z českých lesů a maso obsahuje minimální množství tuku. Pro výrobu klobásy ve tvaru jelení...
Naše paštika má vyváženou chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla. Vše dohromady tvoří skvělou kombinaci toho nejlepšího od Meleme maso. To pravé...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater je flambovaná v Calvadosu. Ten je doplněn společně s jablečným rozvarem i navrchu. Vše bez konzervantů. Kachní paštika je velmi...
Škvarková pomazánka je tradiční české jídlo. Firma Meleme maso to pojali jako výzvu a chtěli se odlišit chutí. Pomazánka je vyrobena z pomalu konfitovaných škvarků s přídavkem...
Zvěřinová paštika se vyrábí z českého kančího masa. Při výrobě se používá gin, který vyzdvihuje jalovcovou chuť, a bobkový list s novým kořením. Servíruje se s rozpečeným...
Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak...
Opravdová pochoutka pro ty nejnáročnější gurmány. Speciál od kluků paštikářu z Melememaso, která Vám vyrazí dech.
Jedná se velmi jemnou a delikátní paštiku s přidanými černými...