Sušená klobáska s lískovými ořechy
Země původu: Francie
Související produkty
Magoth swiss je ručně vyráběný sýr tradičními farmáři ve švýcarských Alpách. Sýr Magoth je bez laktózy a lepku. Chuť je zemitá, oříšková až lehce nahořklá. Sladší vína zde...
Paulus De Leckere je sýr pro všechny příznivce zlatavého moku. Pivní mok se totiž přidává ve výrobě rovnou do mléka. Vznikne tak neodolatelná chuť, která je až...
Podobné produkty
Pancetta je italská slanina z vepřového bůčku ošetřeného solí a směsi koření po dobu několika dní až týdnů. Široké využití v kuchyni ji přidává na popularitě. Nakrájenou...
Jedná se o šunku, která zraje minimálně 120 dní ve výšce 1000 metrů nad mořem. Vyrábí se z masa z výběrových, volně žijících vepřů. Díky zrání v optimálním prostředí má...
Tradiční tyrolský sušený speck se vyrábí z té nejlepší části vepřového kýty. Několik dní marinovaný ve směsi koření a soli získá skvělé aroma. Následně se udí a suší na horském...