Jéégr cca 130g
JÉÉGR je kvalitní zvěřinová klobása s podílem vepřového masa. Zvěřina pochází výhradně z českých lesů a maso obsahuje minimální množství tuku. Pro výrobu klobásy ve tvaru jelení podkovy se používá směs divokého koření, hřebíček a česnek. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.
Země původu: Česká republika
Složení:
Zvěřina - prase divoké 50 %, vepřové maso, hovězí maso, jedlá sůl s jódem, koření, dextróza, cukr, glukózový cukr, konzervant: dusitan sodný, antioxidant E315, E301, stravovací kultury, jedlé střívko
Výživové údaje na 100g:
Energie: 1885 kJ / 455 kcal
Tuky: 40 g z toho nasycené mastné kyseliny 16 g,
Sacharidy: 0,4 z toho cukry 0,2 g,
Bílkoviny: 24 g,
Sůl: 3,4 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.