Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a zdravou brokolicí...
Není sýr jako sýr. Tato lahodně smetanová farmářská gouda je ochucena černými lanýži. Ty se řadí mezi nejdražší jedlé houby na světě. I ten největší gurmán si přijde na...
Tato loupaná rajčata v sobě nesou kus slunečních paprsků, protože se začervenaly právě v Itálie, kde o slunce není nouze. Chuť je prostě jiná. Plná, čerstvá a přirozeně sladká....
Tato tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci a poté se naloží do originálního nálevu z kvalitního slunečnicového oleje a...
Montero swiss, švýcarský krémový sýr s delikátním lanýžem, který je v sýru zastoupen ve 3 %. Je velmi jemný, mírně kořeněný, s výraznou chutí.
Doba zrání: 2-3 měsíce.
Země...
Risotto (rizoto) je jednou z nejoblíbenějších italských klasik. Do voňavého houbového risotta jsme vybrali tu nejlepší italskou risottovou rýži Carnaroli a...
Pesto z bazalky je voňavé, svěží a okamžitě vás přenese do slunné Itálie, kde se na vás nahrne vůně moře a proslulá italská bezstarostnost. Pesto se hodí například na čerstvá...
Firma Cantoliva má tradici od roku 1970. Vyrábí převážně nakládané olivy a zeleninu. Olivy s mandlí jsou pevné struktury. Jsou naložené ve slaném nálevu. V...
Máte rádi italskou kuchyni? Pokud ano, nesmí tato směs chybět! Hodí se na křupavou bruschettu, ale dokonale chotí i kvalitní pastu.
Hmotnost: 212 ml
Země původu: Itálie
Pokud jste milovníci Itálie, určitě znáte bruschettu. A víte s čím vám bude dokonale chutnat? Právě s touto směsí, která ji posune na další elvel!
Hmotnost: 212 ml
Země...
Rajčata San Marzano jsou pečlivě vybrána a sušena na slunci, aby zachovala všechny své přirozené chutě a vůně. Poté jsou nakládána v prvotřídním slunečnicovém oleji, což jim...
Představte si, že vstupujete do slunného italského tržiště, kde se vzduchem nese vůně čerstvých bylinek, zralého ovoce a zeleniny. S těmito nakládanými sušenými rajčaty ve...