Čerstvý kozí sýr
Čerstvý kozí sýr se vyrábí ve Francii většinou kyselým srážením. Sýry jsou pokryty různou plísní nebo popelem. Čerstvý kozí sýr si nejlépe vychutnáte v salátech, rozpečený i jako součást obložených talířů. Chutná skvěle s řepou, ovocem, oříšky a nesmí chybět sklenka bílého vína.
Země původu: Francie
Složení:
Pasterizované kozí mléko, sůl a kvasnice
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 608 kJ / 146 kcal
Tuky: 10 g
Sacharidy: 4,6 g
Bílkoviny: 9,4 g
Sůl: 1 g
Alergeny:
Mléko a mléčné produkty, kvasnice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry a chlazené výrobky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář