Podmáslový chléb
Tento chléb máme vždy čerstvý každý týden ve čtvrtek a pátek, možné objednat pouze v tyto dny.
Vynikající podmáslový chléb, z domácího žitného kvasu.
Země původu: Česká republika
Související produkty

Boer'n Trots potíraný medem po celou dobu zrání, je smetanový sýr z pasterovaného kravského mléka s nasládlou chutí. Sůl a med spolu tvoří lahodnou chuť, kterou povznesete...

Delší vyzrálá verze klasického Appenzelleru: tradiční švýcarský sýr s pikantním charakterem. Země původu: Švýcarsko Doba zrání: 6 měsíců
Podobné produkty

Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého Chardonnay nebo růžového vína....

Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek. Země...

Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou...