Husí paštika s Bordeaux

Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Bordeaux je zde použito tolik, že husí paštika je povznesena na žebříček delikátních chutí opravdu velmi vysoko. Husí játra jsou marinovaná 48 hodin v Bordeaux. To se pak používá při pošírování jater. Jelikož vína není nikdy dost, paštika je při plnění zalita i želé z vína. Prémiovou paštiku servírujte na opečený toast s tmavými hrozny. 

Země původu: Česká republika

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód: 11807
165 Kč
Husí paštika s Bordeaux
Neohodnoceno
Značka: Melememaso

Složení:

Husí játra 42 %, kuřecí játra 21 %, červené víno 14 %, máslo 10 %, sádlo 10 %, sůl, pepř, želatina, cukr, koření

 

Alergeny:

Mléčné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Srnčí terina na brandy A&R
119 Kč

Srnčí terina okořeněná brandy potěší ty, kteří hledají rafinovaný a elegantní recept. Perfektní se sezamovou bagetou. Země původu: Francie

10964
trhané
199 Kč

Trhané vepřové maso BBQ Čongrády si vás získá dokonale vyváženou chutí a jemnou strukturou. Tento pokrm je ideální volbou pro všechny, kteří milují poctivě připravené maso...

13786
image (4)
119 Kč

Když se spojí dvě poctivé řemeslné značky, vznikne něco výjimečného. Pršutonáda je výsledkem spolupráce Čongrády a Pršutérie Chovaneček. Masová specialita s...

14031