Farmářská gouda s červeným pestem je kombinace smetanového jemného sýru s rajčaty a bylinkami. Lahodnou chuť vyzrálého sýru podtrhnete červeným nebo růžovým vínem.
Doba...
Appenzeller Extra je chuťově výraznější až kořeněný sýr ze Švýcarska. Během svého zrání je potírán jablečným moštem nebo vínem s kořením a bylinkami. Polosuché...
Fourme d´Ambert je považován za jeden z nejstarších francouzských sýrů. Vydatný sýr s vnitřní modrou plísní se hodí výborně na obložený talíř, do fondue, pomazánek a omáček. S...
Cabernet Sauvignon je momentálně nejpěstovanější červená odrůda na světě. I proto se s ní rozhodli experimentovat ve vinařství Filipe Palhoca. Vysadili tuto odrůdu na písčitých...
Chateau Fillon Bordeaux je lahodné francouzské červené víno z těch nejlepších hroznů. Výrazné aroma je cítit po černém rybízu, třešni a moka. Výborně se hodí k hovězímu masu a...
10496
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.